Radio, en vooral jingles hadden de interesse van Arthur al op jonge leeftijd. Vanaf zijn zolderkamer stuurde hij z'n demobandje in naar Radio Sweet Lake City en al snel was hij vast onderdeel in de programmering, vaak met tussenpozen omdat Arthur in die tijd ook bij de marine zat......inderdaad, op de afdeling 'verbindingen'.

In de Groeistad periode groeide een mooie vriendschap met Marc Jacobs, beiden waren vaak samen op stap in de 'bierkelder' periode en later naar Locomotion of zelfs naar Wheels in Woerden, want ook daar hadden ze fans. Samen met Marc maakt Arthur het programma 'Jacobs en De Boer' met vooral veel onzin en ongein, maar altijd goede muziekkeuze en strakke techniek.

 

In de jaren na Groeistad werd Arthur vaak gevraagd bij verschillende radioprojecten vanwege z'n mooie stemgeluid en nieuwsfeiten maar ook het inspreken van jingles kon hij als de beste.

  * Begin 2012 kreeg Arthur een terminale diagnose en overleed in mei 2012. Het huidige Radio Groeistad had hij geweldig gevonden en zeker ook weer z'n bijdrage aan geleverd.